Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
27 maart 2024

‘Wij werken veilig of we werken niet.’ Onder dat motto werken de production en service engineers van Kooi dagelijks aan de productie, installatie en onderhoud van onze UFO’s en RED’s. Bedrijfsongevallen met letsel hebben zich de afgelopen jaren niet voorgedaan en dat moet natuurlijk ook zo blijven. Daarom voerden directieleden Erik Kort en Marco Banning op deze Bewust Veilig-dag werkplekinspecties uit op locatie Drachten en Wolvega.

Het is 27 maart en rond het middaguur lopen de twee boardmembers, gewapend met een flinke inspectielijst, zorgvuldig de bekende topics bij langs: veiligheidskleding, brandblusmateriaal, vluchtroutes en de bediening van machines en voertuigen. Ook hebben ze voor alle medewerkers van productie, service en onderhoud een speciale veiligheid-goodie mee. Dat kan uiteraard op veel waardering rekenen van de medewerkers. 

Bewust Veilig

De Bewust Veilig-dag is een jaarlijks initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland. Honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoudssector besteden dan extra aandacht aan veilig en gezond werken. Ook Kooi. “We bewaken niet alleen de materialen van onze klanten maar ook de veiligheid van onze collega’s,” vertelt Erik Kort. “Ik wil nooit naar een gezin of familie hoeven te gaan om uit te moeten leggen dat het werk bij Kooi heeft geleid tot letsel van hun geliefde.”

 

 

 

Op de foto: Erik (rechts) op het terrein van Koster in Wolvega.

0U9A1974 11Zon

Nul ongevallen  

Nu er al meerdere jaren geen bedrijfsongeval is gebeurd, zijn de engineers bij Kooi er extra scherp op veiligheid want dit willen ze natuurlijk wel zo houden. Zo zijn er driemaandelijkse Toolbox-sessies waarbij alle service engineers en production engineers zaken over veilig werken bespreken. Soms schuiven er ook veiligheidsdeskundigen aan. Ook zijn er werkplek inspecties die bijdragen aan de veiligheid en wordt er flink geïnvesteerd in persoonlijke beschermingsmaatregelen. En, collega’s durven elkaar ook goed aan te spreken op onveilige situaties. Erik Kort: “Rest assured is onze slogan … maar dat geldt evenzogoed ook voor de veiligheid van al onze collega’s.”