Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
10 november 2022

Hoog bezoek bij Kooi Camerabewaking. De Friese Commissaris der Koning Arno Brok bracht op donderdag 10 november een werkbezoek aan het Drachtster bedrijf dat internationaal flink aan de weg timmert. Burgemeester Rijpstra van Smallingerland vergezelde de Commissaris bij zijn bezoek en kon Kooi zo mooi toevoegen aan zijn serie kennismakingsbezoeken.

Vorig jaar werd Kooi verkozen tot Friese Onderneming van het Jaar. De prijs werd toen uitgereikt door Commissaris van de Koning Brok. Die kon nu met eigen ogen zien hoe het oer-Friese bedrijf snel groeit en ook in steeds meer Europese landen actief is.

Kooi Alarm Center

Kooi beschikt over een eigen alarm center dat 24/7 de camera’s in het veld monitort en desnoods ook de opvolging door politie of hulpdiensten regelt. Ruim twaalf meter onder de grond, daar waar voorheen het geld van De Nederlandsche Bank werd bewaard, waren Commissaris Brok en burgemeester Rijpstra duidelijk onder de indruk van de 24/7 monitoring van de vele honderden bewakingscamera’s in binnen- en buitenland. Commissaris Brok nam zelf ook nog plaats achter de joystick om een camera van een UFO in Zweden te bedienen. “Indrukwekkend om te zien hoe vanuit één meldkamer camera’s over heel Europa kunnen worden bediend,” aldus de Commissaris.

Op de foto: “De Commissaris achter de joystick van een UFO in Zweden terwijl KAC-manager Jelle Hoekstra toekijkt.” 

Cdk Brok Met KAC Manager Jelle Hoekstra Min

Productiehal voor UFO’s

Kooi levert mobiele camerabewaking voor bouw- en infraprojecten, windparken en zonnevelden in Europa en camera’s met broeidetectie voor afvalverwerkers en recyclingbedrijven. Op het hoofdkantoor in Drachten kreeg de delegatie een uitgebreide rondleiding door de productiehal waar de UFO’s (Units For Observation) worden gemonteerd en klaargemaakt voor verzending. Uiteraard werd er een praatje aangeknoopt met de technische specialisten.