Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
17 november 2022

Met de ondertekening van een hernieuwd samenwerkingscontract met Enercon blijft Kooi Camerabewaking de mobiele camerabeveiliging verzorgen op de projecten van Duitslands koploper in de windenergiemarkt in Europa. "Onze reeds lang bestaande samenwerking krijgt met deze opbouw van een nog strategischer partnerschap een nieuwe impuls", aldus Kees van der Leij, directeur van Kooi.

Enercon, een van 's werelds toonaangevende bedrijven in de windenergie-industrie, was in 2010 de eerste klant van Kooi Security. Sindsdien is de relatie tussen Enercon en Kooi steeds beter geworden. Dirk Fenger, Global Category Manager van Enercon: "Onze relatie is zeer hecht. Ik had het geluk oprichter Pieter Kooi te ontmoeten bij onze eerste opdracht in 2010. En om de ontwikkeling te zien en hoe Kooi ons steunde en met ons meegroeide, maakt me echt trots op wat we samen hebben bereikt."

Inhouse

Naast Duitsland verzorgt Kooi mobiele camerabeveiliging van Enercon-projecten in heel Europa: Griekenland, Engeland, België, Schotland, Litouwen, Estland en Nederland bijvoorbeeld. Fenger: \De kracht van Kooi is de innovatiedrang en volwassen techniek. Ook het hoge serviceniveau en de 24/7 beschikbaarheid is een groot voordeel en verschil met de concurrentie. Bovendien heeft Kooi alles in eigen beheer waardoor er geen tussenpartijen bij betrokken zijn.\ 

Op de foto: Vlakbij de Eemshaven, in het project Oostpolder, werken Enercon en Kooi samen.

8 Min (2)

Vooruitkijkend staan zowel Kooi Camerabewaking als Enercon de komende jaren voor een aantal grote uitdagingen. De markten zijn veranderd door wereldwijde crises, COVID en de oorlog in Oekraïne. Voor Enercon is dat bijvoorbeeld de toenemende vraag naar windturbines en de uitbreiding van haar windturbines van 2 megawatt naar 4 en later zelfs 10MW. Voor Kooi is het om de productie van de Units for Observation (UFO) op peil te houden met de groeiende vraag. "We zijn twaalf jaar geleden begonnen met een pilot in Duitsland en inmiddels werken Kooi en Enercon in bijna alle landen van Europa samen. Met onze lange geschiedenis samen zijn we er dus zeker van dat we deze uitdagingen zullen aangaan en onze doelen zullen bereiken," zegt Fenger. Van der Leij beaamt dit. "Als we deze taak op een innovatieve manier oppakken, denk ik dat we samen succesvol blijven."

Meer weten over wat Kooi voor uw windpark in aanbouw kan betekenen? Lees meer over onze beveiligingsoplossingen voor windprojecten of vraag meteen uw gratis beveiligingscheck aan!