Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte
29 november 2022

Geen dag is hetzelfde voor International Inside Sales Managers Daisy en Anna. "Wij zijn sleutelfiguren binnen Kooi. Wij assisteren de sales managers bij het maken van offertes en het plaatsen van orders. Zo zorgen we ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is."

Na haar opleiding Small Business Retail Management kwam Daisy via een theater- en modellenbureau bij Kooi terecht. "Mijn eerste gesprek hier voelde heel goed. Bij Kooi ben je onderdeel van een familie en krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen."

Nieuwe collega

Daisy heeft onlangs een nieuwe collega aan de afdeling toegevoegd. Anna is in september begonnen met haar stage voor de opleiding International Business. "Ik vond de eerste weken erg leuk. Er waren veel activiteiten voor ons uitgestippeld om kennis te maken met de mensen en de organisatie."

Op de foto: Anna (links), Daisy en kantoorhond Bobbie die voor één keer op het bureau mag zitten. 

0U9A7524

In het buitenland

Als Anna gevraagd wordt of iets over zichzelf wil vertellen, aarzelt ze niet. "Ik ga in februari voor een half jaar mijn minor volgen in Zuid-Afrika!" Iets wat Daisy haar zeker aanraadt. "Zelf ben ik een half jaar naar Bali en Thailand geweest, dat was een prachtige en leerzame ervaring!" Kortom, met Anna en Daisy hebben we twee collega's die perfect passen bij de afdeling Internationaal.  

Weten of uw terrein goed beveiligd is?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van de UFO bewakingscamera’s voor uw bedrijf? Kijk dan op onze product pagina of neem contact op met één van onze adviseurs 088 247 5601.