Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
29 november 2022

Geen dag is hetzelfde voor International Inside Sales Managers Daisy en Anna. "Wij zijn sleutelfiguren binnen Kooi. Wij assisteren de sales managers bij het maken van offertes en het plaatsen van orders. Zo zorgen we ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld is."

Na haar opleiding Small Business Retail Management kwam Daisy via een theater- en modellenbureau bij Kooi terecht. "Mijn eerste gesprek hier voelde heel goed. Bij Kooi ben je onderdeel van een familie en krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen."

Nieuwe collega

Daisy heeft onlangs een nieuwe collega aan de afdeling toegevoegd. Anna is in september begonnen met haar stage voor de opleiding International Business. \Ik vond de eerste weken erg leuk. Er waren veel activiteiten voor ons uitgestippeld om kennis te maken met de mensen en de organisatie.\

Op de foto: Anna (links), Daisy en kantoorhond Bobbie die voor één keer op het bureau mag zitten. 

0U9A7524

 In het buitenland

Als Anna gevraagd wordt of iets over zichzelf wil vertellen, aarzelt ze niet. "Ik ga in februari voor een half jaar mijn minor volgen in Zuid-Afrika!" Iets wat Daisy haar zeker aanraadt. "Zelf ben ik een half jaar naar Bali en Thailand geweest, dat was een prachtige en leerzame ervaring!" Kortom, met Anna en Daisy hebben we twee collega's die perfect passen bij de afdeling Internationaal.  

Weten of uw terrein goed beveiligd is?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van de UFO bewakingscamera’s voor uw bedrijf? Kijk dan op onze product pagina of neem contact op met één van onze adviseurs 088 247 5601.