Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
06 november 2022

Afvalverwerkers en recyclingbedrijven die gebruik maken van de RED-camera’s van Kooi krijgen nog beter inzicht in de temperatuurontwikkeling in hun afvalopslag. Het is één van de verbeterde opties die de vernieuwde RED-portal vanaf nu biedt. “Door hun ervaringen met ons te delen hebben de klanten zelf actief bijgedragen aan de verbeterde features,” aldus RED-manager Richard Venema.  

Goed getrainde centralisten van het Kooi Alarm Center kijken 24/7 mee met binnenkomende alarmen. Dankzij de RED-portal kunnen klanten ook live meekijken met de beelden van de RED-camera die in de opslaghal staat of hangt. De camera meet de temperaturen van de opslagbulten en signaleert waar deze toenemen om zo brand te voorkomen. Ook kan op de portal een actueel panoramabeeld getoond worden alsmede de temperatuur over het hele detectiegebied.

Inzicht

De vernieuwde portal geeft nu nog beter zicht op de temperatuurontwikkeling in de vuilopslag. Een wens van de klant zelf. Richard: “Waar je eerst een totaalbeeld zag rond de temperatuurontwikkeling zie je dat nu in 66 zogenaamde presets: beeldvakjes. Als je op zo’n preset klikt zie je de temperatuur bullets op een grafiek plus de bijbehorende foto van de exacte meting. De klant krijgt zo nog meer inzicht waar temperatuur precies toeneemt en hoe warmte zich ontwikkelt in de opslag.”

Alarmprotocol

Naast deze gedetailleerde temperatuuranalyse kunnen ook de projectdetails worden bekeken, zijn de actuele werktijden goed zichtbaar én is het alarmprotocol verbeterd. “Samen met de klant spreken we altijd zo’n alarmprotocol af,” vertelt Richard. “Die geeft aan wie eerste aanspreekpunt is bij calamiteiten, wie tweede enzovoorts. Mocht iemand op vakantie zijn, dan kan de eerstvolgende verantwoordelijke het eenvoudig overnemen en weet ons Alarm Center wie er in noodgevallen gebeld moet worden.”  

Rechts: Een screenshot van de vernieuwde portal waarbij de temperatuur bullets op een grafiek zichtbaar zijn plus de bijbehorende foto van de exacte meting. 

Microsoftteams Image (7)

Overzetten

De RED-portal ‘nieuwe stijl’ is voor alle nieuwe klanten vanaf nu beschikbaar. De huidige klanten worden op afstand overgezet op de portal zonder dat ze er iets van merken. Rest assured. En uiteraard blijft er hard gewerkt worden aan nieuwe functionaliteiten van de RED-portal.

Weten of uw terrein goed beveiligd is?

Meer weten over brandpreventie tegen broei- en brand in de recyclingbranche? Lees meer over onze slimme camera's voor het voorkomen van afvalbranden of neem contact op met één van onze adviseurs.