Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
23 april 2024

Het was de teamspirit en de kwaliteit van de UFO die Marcel Kouvelt overtuigden om zijn loopbaan bij Kooi voort te zetten. Nu is hij als Key Account Manager Benelux vast aanspreekpunt voor de samenwerkingspartners en de speciale opdrachtgevers. “Dat je bij ons een dedicated projectmanager krijgt die je volledig ontzorgt, dat zie je werkelijk nergens anders.”

We zijn op landgoed Mariahoeve in de Brabantse gemeente Heeze-Leende. Hier krijgen begin juni 150 Oekraïense vluchtelingen een veilig onderkomen. Dertig volledig ingerichte units worden geplaatst terwijl vier Units For Observation (UFO) van Kooi het volledig omheinde terrein bewaken. Gemeenten zijn bijzondere opdrachtgevers voor Kooi. Marcel: “Met de nieuwe spreidingswet nemen steeds meer gemeenten de opvang van vluchtelingen op zich. En wij kunnen daar met hen een mooie veilige invulling aan geven.”

Jong en dynamisch

Vijftien jaar werkt Marcel in de wereld van internet en security. Als account-manager bij Nsecure was hij verantwoordelijk voor de toegangscontrolesystemen en veiligheid bij klant ProRail. Voor Elbo Technology zette hij zich in voor de communicatie, comfort en veiligheid in en rondom gebouwen. Precies wat hij nu voor Kooi ook doet. “Ik was niet zo bekend met mobiele camera oplossingen maar na een paar leuk gesprekken kwam ik erachter dat het jong en dynamisch bedrijf is,” blikt hij terug op zijn eerste kennismaking. ”Wat me ook aanspreekt is de kwaliteit van de UFO-camera die we leveren: hij is robuust en straalt betrouwbaarheid uit.” 

 

 

 

Op de foto: Bij Marcel hoef je nooit bang te zijn dat hij te laat komt. "Afspraak is bij mij afspraak."

1 (9)

Afspraak = afspraak  

Met zijn Gelderse tongval is het prettig praten met Marcel. Een zachte ‘G’ combineert hij moeiteloos met niet-aflatende betrouwbaarheid. ”Afspraak is bij mij afspraak,” begint hij. ”Ik ben ook altijd op tijd. En ik doe wat ik beloof. Als ik met een klant aan tafel zit, is het belangrijk dat ik de mogelijkheden zie waarin ik kan helpen. En dat ik de vraag achter de vraag weet te ontdekken. Gelukkig is Kooi een bedrijf dat deze werkwijze omarmt en in haar DNA heeft. De manier waarop wij dat doen als team Benelux, is echt iets dat bij mij past.”

15 (3)

Samenwerking  

En zo nam ook de gemeente Heeze-Leende Kooi in de arm voor de beveiliging van een tijdelijke opvang van Oekraïense vluchtelingen die in juni op landgoed De Mariahoeve neerstrijken. Want naast de vaste branches als bouw, infra, wind of solar komen opdrachten voor Kooi ook steeds vaker van gemeenten. Mobiele camerabewaking blijkt een probaat middel bij events of speciale projecten zoals deze. “Onder de specials vallen gemeenten maar ook provincies of grote aanbestedingen,” legt Marcel uit. “En daarnaast werken we ook steeds meer samen met beveiligingsbedrijven. De ene keer hebben wij mobiele surveillanten nodig bij een project en de andere keer hebben beveiligingsbedrijven weer extra baat bij de ondersteuning van onze UFO’s.”

 

Op de foto: Marcel op bezoek bij de vluchtelingenopvang in Heeze-Leende.

Uniek in Europa

Vooral de persoonlijke dienstverlening is iets waar Kooi zich op laat voorstaan, vindt de Key Account Manager. “Wat ons uniek maakt is het stukje aandacht dat we geven. Niet alleen in het voortraject bij de kennismaking en schouw maar ook met gerichte offertes. En vergeet het na-traject niet he? Elke klant krijgt naast de sales manager ook een dedicated projectmanager die je zonder extra kosten ondersteunt met vragen of problemen. En dan is er nog onze slagkracht. Als je vandaag belt met een vraag voor 20 camerasystemen, dan gaat ons hele team er alles aan doen om dat voor mekaar te krijgen. Dát maakt ons uniek in Europa!”