Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
03 november 2022

De koelbox en de broodtrommel konden de 150 medewerkers van Boskalis die bouwen aan de RijnlandRoute bij Leiden voor het gemak eens thuis laten. Een heuse foodtruck zorgde namelijk voor een smakelijk broodje pulled pork, zalm of brie. Geregeld door Kooi-sales manager Arne van der Kooi: “Boskalis is een goede klant van ons. Zie het als een stukje waardering: wij vinden het fijn dat we hun projecten mogen beveiligen.”

Rond twaalven komen de vakcollega’s uit alle hoeken van het grote terrein op de foodtruck af. Ze weten ervan. In de ochtendschemer zijn ze al in de weer om de nieuwe wegverbinding N206 ir. G. Tjalmaweg van Leiden naar Katwijk (onderdeel van de RijnlandRoute) te realiseren. Daarmee moeten de huidige verkeersknelpunten worden opgelost en horen files tot het verleden. Arne: “Kooi is vanaf het begin bij het project betrokken. De keten stonden er al wel, maar het werk was nog niet begonnen. We hebben de verdiepte ligging van 2 kilometer lang beveiligd. Hier werd o.a. een kwetsbare folieconstructie  in aangebracht en een tweetal kunstwerken gebouwd.. Om de 100 meter stond een UFO Medium van ons om het te bewaken. Het is ook zo’n immens terrein met meerdere opslagloodsen. Die beveiligen we ook. ”

UFO

Geen misselijk project dus. Met het gevaar van diefstal dat altijd op de loer ligt. “Bij dit project zijn veel onderaannemers actief. In het begin werd meteen bij een onderaannemer een grote partij aan gereedschap gestolen. Meteen zetten we hier een camera van ons neer, een UFO. De volgende dag kwamen de dieven terug alleen werden ze nu afgeschrikt door ons alarm en hebben we ze niet meer teruggezien.” 

3 Min

Dankbaarheid

Inmiddels vinden de belegde broodjes gretig aftrek. Met een warm nazomerzonnetje is het goed toeven op het terrein van de hoofdkeet. Omgevingsmanager Giel Kop van Boskalis ziet zijn collega’s genieten. “Er wordt een stukje dankbaarheid getoond door Kooi en dat weten de mannen altijd wel te waarderen.” Gewapend met Kooi-mutsen en – zonnebrillen keren de vaklui langzamerhand terug naar hun werkplek om de hand weer aan de ploeg te slaan. Kop slaat het met plezier gade: “Leuk dat er door een onderaannemer ook eens wat wordt teruggedaan. Dat wordt erg gewaardeerd!”