Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
07 februari 2023

Bij Kooi schuwen we de samenwerking niet. In steeds meer branches zien we behoefte aan onze camerasystemen ter ondersteuning van producten of diensten. Neem nu de beveiligingsbranche. Steeds meer security bedrijven kampen met personeelstekorten. 

Klaas IJkema, Key Accountmanager Benelux: "Doordat deze bedrijven de mensen niet kunnen leveren, kunnen wij hen een alternatief aanbieden: onze UFO."

 

Live view

Beveiligingsbedrijf Cruon is al geruime tijd partner van Kooi. IJkema “Naast assistentie door onze reguliere beveiliging met de UFO en extra ogen van ons Kooi Alarm Center verdiepen we de samenwerking nu verder.” Cruon beveiligt momenteel een grote opvanglocatie voor vluchtelingen. “Wij hebben hier nu rondom het pand vijf camera’s geïnstalleerd met live view. De beveiliging kan dus 24/7 om het hele pand kijken. De beveiliger hoeft dan niet meer zijn ronde te doen maar kan gericht acteren op de beelden.” Een effectieve combinatie, zo blijkt. “De beveiliger kon op de beelden van de UFO zien dat er drugsdealers en loverboys rond het pand hingen. Nadat de bewaker hen een paar keer had aangesproken, waren ze binnen een paar weken verdwenen.”

Op de foto: UFO's houden de wacht bij het nieuwe thuis van Oekraïense vluchtelingen.

Geloven In Een Samenwerking

Verdieping

Ook wordt er samen opgetrokken met Nsecure, specialist in toegang en security managment. “Hier hebben we onze samenwerking eveneens verdiept,” vertelt Klaas. “Kon men eerst onze dienstverlening ervaren waarbij binnengekomen meldingen werden doorgekoppeld naar ons Alarm Center, nu werken we aan een methode waarbij de meldingen rechtstreeks in de eigen Nsecure-meldkamer komen. Ook hier hebben we overigens live view. Wij leveren dus onze UFO’s en Nsecure regelt zelf de opvolging met politie of andere hulpdiensten.”

Overheid 

IJkema schuift binnenkort ook weer aan bij de Rijksoverheid. “De combinatie van mens en techniek die elkaar versterken wordt steeds bekender. Ook bij steeds meer overheden.” Natuurlijk vertelt hij dan ook over de effectiviteit van de UFO en de vaste prijzen zonder bijkomende kosten achteraf. “Mijn functie is om de onbekende markt bekend te maken. Een relatie aangaan met bedrijven en die uitbouwen tot een mooie samenwerking geeft mij veel voldoening. Tenslotte levert een samenwerking alleen maar winnaars op.” 

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.