Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
25 november 2022

Twee experts op het gebied van beveiligen, Bouwhekken Nederland en Kooi Camerabewaking, gaan samenwerken. De bedrijven zien in elkaars producten duidelijk een toegevoegde waarde voor hun assortiment. “In Kooi zien wij een betrouwbare partner die staat voor dezelfde kernwaarden zoals kwaliteit, servicegerichtheid en ontwikkeling,” aldus directeur Jornd van der  Heide van Bouwhekken Nederland.

Bouwhekken Nederland levert bouwhekken, dranghekken, afzethekken en bijbehorende accessoires. Oplossingen voor het afschermen van bouwterreinen of evenementen om zo het betreffende gebied te beveiligen. Ook voorkomen de hekken dat mensen per ongeluk het bouwterrein op lopen en mogelijk eigendommen ontvreemden. Móchten er toch onverhoopt indringers op het terrein komen, dán biedt de camera van Kooi uitkomst. De Unit For Observation (UFO) is een hoogwaardige, mobiele camera met detectie die aangesloten is op het eigen Kooi Alarm Center dat 24/7 het bouwterrein in de gaten houdt. Bouwhekken Nederland ziet de UFO’s dan ook als een welkome aanvulling op haar eigen productportfolio.

Meerwaarde

Ook Kooi Camerabewaking ziet de samenwerking duidelijk zitten. Niels van der Meulen, Country Manager Sales Benelux van het Drachtster bedrijf: “Beveiliging van terreinen begint natuurlijk met een deugdelijk bouwhek. Maar als dat eenmaal staat, is actieve terrein beveiligen de juiste aanvulling. Van der Heide vult hem aan: “Hiermee is je bouwterrein 24/7 beveiligd en voorkom je inbraak en diefstal.”

Hoe werkt de beveiliging van de UFO?

De UFO’s van Kooi worden door de transporteur op locatie bezorgd en geïnstalleerd. Samen met de projectmanager wordt nauwkeurig bepaald op welke plek de camera de te beveiligen materialen, bouwketen of rijplaten het beste in het oog kan houden. Als contact met het Kooi Alarm Center is gemaakt en de UFO operationeel is, verlaten de Kooi-medewerkers weer het terrein. Het KAC neemt het vanaf dat moment over. Een beproefde en effectieve werkwijze. Van der Meulen: “Onze UFO’s zijn snel inzetbaar en simpel te verplaatsen. Zijn er indringers op het terrein? Dan komen we meteen in actie met een alarm en waarschuwingsboodschap. Als we de hulpdiensten moeten inschakelen, kost dit de klant niets. En met infrarood detectie veroorzaakt u geen lichtvervuiling voor mens en dier. Zo werken we met succes al in meer dan 22 Europese landen.” 

Helping Hands 7575804 1920

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van de UFO bewakingscamera’s voor uw bedrijf? Kijk dan op onze product pagina of neem contact op met één van onze adviseurs 088-247 5610. Bouwhekken Nederland B.V. is bereikbaar op: 0512 538 676 of info@bouwhekkennederland.nl.