Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
23 februari 2024

Heb je hem al zien rijden, onze gloednieuwe Kooi-truck? Samen met EKW Trading is de Krone oplegger volledig in Kooi-branding gegoten. Wij werken al 8 jaar samen in het transport en nu wordt Kooi op de weg nog beter zichtbaar met deze herkenbare oplegger,” vertelt directeur Evert van der Wiel van EKW Trading. 

De chauffeurs van EKW Trading brengen en halen de Units For Observation (UFO) al jaren in de Benelux tot aan de uithoeken van Scandinavië. Zelfs Lapland wordt niet geschuwd. “We zijn inmiddels wel gewend aan de extreme kou, hierin kunnen we goed uit de voeten,” gaat van der Wiel verder. “Zelfs kleine reparaties kunnen we op locatie uitvoeren.” In samenwerking met de projectmanagers van Kooi positioneren en installeren de chauffeurs de camerasystemen ook nog eens zelf. Dat scheelt tijd, geld én extra CO2-uitstoot en dat is weer beter voor een duurzamere wereld. 

 

Blij met de samenwerking

Liekele Kamminga, manager operations van Kooi Benelux, is wel blij met de samenwerking en de nieuwe oplegger. “We zijn nu nóg beter herkenbaar op de weg. En de oplegger is ook nog voorzien van een Kooiaap-heftruck zodat de chauffeurs simpel en eenvoudig onze UFO’s kunnen in- en uitladen.” 

Op de foto: Dankzij de truck wordt Kooi nu ook duidelijk op de Europese wegen herkend.

Kooi Vrachtauto EKW1

24/7 onderweg  

De Kooi-truck zal als focusgebied Scandinavië en Benelux houden, maar zal ook elders in Europa op kunnen duiken. Van der Wiel: “We zullen 24/7 onderweg zijn. Om de wettelijke rijtijden te respecteren rijden we met een pool van chauffeurs.”

 

Trekker volgt... 

Inmiddels wordt hard gewerkt aan een Kooi-vormgegeven trekker zodat de combinatie nóg meer in het oog springt. En een uitbreiding van het vrachtwagenpark met meerdere Kooi-trucks wordt in de toekomst zeker niet uitgesloten.

 

Meer over EKW Transport