Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
02 november 2023

Dankzij het enorme potentieel in Scandinavië blijft Kooi Camerabewaking groeien in Europa. Kooi Nordic is daarom de logische nieuwe loot aan de Kooi boom. Aan kersverse Managing Director Philip Knudsen de uitdaging om Noord-Europa te veroveren. "Over twee jaar hebben we een Zweedse, Noorse en Finse hub en onze eigen Kooi Alarmcentrale," zegt de vastberaden Deense MD.

"Geweldig, ik hou van dit bedrijf," begint Philip. "De Nederlandse cultuur lijkt erg op de Deense. De directheid, no-nonsense, de positieve instelling en het ondernemerschap. En de uitdagingen, wow! Scandinavië is naar verwachting de snelst groeiende regio voor de komende vier jaar. We verwachten een groei van 70% in 2024. Ik ben nog nooit in een bedrijf geweest waar de verwachtingen om te groeien zo hoog zijn. Maar ik geloof echt dat we het kunnen!"

Ervaring in marketing

Het is de enorme uitdaging die Philip het leukst vindt. Om in korte tijd een bedrijf op te zetten en het om te vormen tot een groot, succesvol Scandinavisch bedrijf. Philip brengt nogal wat bagage mee. De afgelopen jaren werkte hij als Chief Marketing Officer (CMO) voor COBOD, een Deens internationaal bedrijf dat 's werelds grootste 3D constructieprinters produceerde. "COBOD was in staat om hoge windturbinetorens te printen met beton, laag voor laag. Een echt coole technologie. En het was deels eigendom van General Electric voor wie onderdelen van windturbines in 3D konden worden geprint."

Een team vormen

Om te beginnen zal Philip zijn Nordic team uitbreiden dat nu nog uit vier collega's bestaat. "Kees Glandorff, Morten Dissing, Mike Hulstrom en Per Clemmensen zijn geweldig", zegt hij. "Ze spreken de taal, kennen de cultuur en de regels en voorschriften. Het is allemaal heel logisch. Maar we moeten opschalen in verkoop en organisatie. In personeel hopen we te groeien van 5 mensen vandaag naar een volledig autonome pilaar met meer dan 30 mensen in 2027. Dit omvat de Alarmcentrale, een volledig ontwikkeld verkoopteam en ondersteunende functies op het gebied van marketing, HR en financiën."

 

 

 

Philip: "Ik ben echt nederig en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit bedrijf."

Philip Knudsen

Goed omlijnd plan  

Strategisch meesterbrein Philips heeft zijn plannen helder voor ogen. "Allereerst is het belangrijk om een frontline salesforce op te bouwen, dus we nemen twee salesmanagers aan. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar Zweedse professionals om te beginnen met het transformeren van de organisatie van alleen Deens naar meer Scandinavisch. Volgend jaar verwachten we een Zweedse hub te openen naast Denemarken. Van daaruit kunnen we onze activiteiten in Scandinavië gemakkelijk uitbreiden."

 

6

Een team vormen

De focus in het bedrijfsleven ligt sterk op duurzame energie: wind- en zonneprojecten in heel Scandinavië. Dit is waar Kooi tot nu toe bijzonder succesvol in is. Philip: "We verwachten nog steeds dat Wind het belangrijkste marktsegment zal zijn in de komende jaren. Solar, Infra en Bouw zullen ook groeien. Op termijn verwachten we ook het afval- en recyclingsegment binnen te dringen met ons RED-product, zoals we dat in de Benelux al doen."

 

 

 

 

Foto: Een UFO houdt de wacht bij een windpark in aanbouw bij het Zweedse Femstenaberg.

Samenwerking met beveiligingsbedrijven

De afgelopen jaren heeft Kooi waardevolle allianties gesloten met beveiligingsbedrijven in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. De samenwerking met Qsecurity en Upfront Security zijn daar goede voorbeelden van. "Dit werkt erg goed en we voegen echt iets waardevols toe aan elkaars producten en diensten. In de toekomst gaan we dan ook op zoek naar nieuwe partners."

Philip heeft zich nooit gedachteloos in avonturen gestort en ook zijn inzet voor Kooi past feilloos in zijn curriculum. "Kooi is een geweldig bedrijf met een enorm potentieel. Ik ben echt nederig en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit bedrijf."

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.