Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
24 februari 2023

Op dit moment is een van Europa's grootste aanbieders van opslag van zonne-energie, Solarpro Holding, bezig met de aanleg van twee zonnevelden in Midden-Jutland, Denemarken. De projecten in Kjellerup en Skive zijn nog veiliger gemaakt met behulp van Kooi's Units For Observation (UFO's). Projectmanager Valeri Ivanov is opgetogen over de aanwezigheid van de camerasystemen: "Alles verloopt soepel. Ik ben echt tevreden over de UFO's."

Het is de eerste keer dat Ivanov de Units For Observation van Kooi Camerabewaking op het werk meemaakt. "Ik kende Kooi al. Vorig jaar ontmoette ik salesmanager Kees Glandorff bij een ander project en hij vertelde me alles over de UFO's. Maar toen gaf de opdrachtgever de voorkeur nog aan surveillance door een manbewaker. Dit keer veranderde hij van gedachten en nu zijn we met de oplossing van Kooi verder gegaan."

Project Kjellerup: 2 UFO PRO's met 360° camera en bewegingssensoren

Bij Kjellerup Marvinslund, een project van 7,4 Megawatt, zijn twee UFO PRO's strategisch geplaatst met een 360° PTZ-camera en twee bewegingssensoren bovenop de mast. De PRO is speciaal ontwikkeld voor grotere bouwplaatsen waar 24/7 een permanente stroomaansluiting beschikbaar is. De combinatie van vaste en draadloze detectoren maakt het mogelijk om alle hoeken van de bouwplaats te beveiligen. Eenmaal geïnstalleerd in een hoek van de bouwplaats en uitgeschoven tot de maximale hoogte van zes meter, heeft de UFO Pro een indrukwekkend bereik tot 100 meter. Ivanov: "Samen met de werfleider heeft de transporteur de UFO-systemen precies op de juiste plekken op het terrein geplaatst."

Greenlab project: Ongewenste bezoekers afschrikken en schade voorkomen

Bij het Greenlab-project van Skive wordt een zonneveld van 32,6 megawatt bewaakt door vijf UFO Mediums en twee UFO PROs. De Medium is ideaal voor afgelegen locaties en naast het infrarood licht beschikt deze camerabewakingsoplossing over extra verlichting, die kunnen worden ingeschakeld om ongewenste bezoekers af te schrikken. Verder maakt het grote zoombereik het mogelijk om details als kentekens en gezichten vast te leggen. De Kooi Alarmcentrale grijpt direct in met behulp van ingebouwde afschrikmiddelen. Alles om schade, vernieling en kostbare vertragingen bij de aanleg van zonnevelden te voorkomen

Op de foto: Dure kabels veilig onder surveillance van de UFO's...

444

UFO's in dienst voor de komende vijf maanden

In beide projecten hebben de UFO's de opslag, apparatuur, zonnepanelen en omvormers in nauwkeurige detectie om ervoor te zorgen dat dieven en vandalen hun slag niet slaan. "En alles werkt soepeltjes," reflecteert Ivanov. "Ik ben echt tevreden over de UFO's. Ik krijg dagelijks rapporten over wat er de avond ervoor is gebeurd en dat is prettig. Tot nu toe is er geen enkel incident gebeurd en daar ben ik echt blij om. Een hele opluchting." Zoals het er nu uitziet zullen de UFO's de komende vijf maanden nog op de locaties dienst doen.

Optimaal beveiligingsniveau bieden

Zonne-energie is een snel groeiende industrie, en het is van vitaal belang dat we de investeringen in zonneprojecten beschermen. De samenwerking tussen Solarpro Holding en Kooi Camera Surveillance is een goed voorbeeld van hoe technologie kan worden gebruikt om zonnevelden te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Met behulp van Kooi's Units For Observation zijn Solarpro's projecten in Kjellerup en Skive goed beveiligd.

Ook een veilige bouwplaats?

R.Vanderleij Kooi Camerabewaking
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.