Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
17 oktober 2022

Precies een jaar geleden begon Natalia Kossinowsky als sales manager bij Kooi DACH om voet aan wal te zetten op het onontgonnen terrein van de mobiele surveillance in Oostenrijk. Haar conclusie: er is nog veel te doen.

Onlangs hield de Oostenrijkse overheid voor het eerst een aanbesteding voor mobiele surveillance. Uiteindelijk koos ze voor een overbezette manbewakersoplossing. "We hebben ze actief met onze UFO's proefgedraaid en ze waren erg tevreden over het resultaat. Maar uiteindelijk gingen ze voor de goedkoopste optie aan techniekzijde" zegt Natalia (42). "Kwaliteit was niet het punt, want de marechaussee was toch al zo overbezet. Zo denken overheid en politiek hier traditioneel." Het laat zien hoe moeilijk het is om de Units For Observation bekend te krijgen bij het grote  publiek.

Verkoop

Maar hé, eerst de naam: Natalia Kossinowsky. Dat klinkt niet echt Oostenrijks. Hoe komt dat? Natalia lacht. "Ik ben geboren in Wenen en mijn moeder houdt van Russische voornamen. Mijn zus heet Tatjana. Onze achternaam is Pools. Maar dat is typisch Oostenrijk. Het is een klein land met een bonte mengeling van nationaliteiten." Na jaren managementrollen bij marketingbureaus te hebben vervuld, was Natalia de laatste tien jaar met name actief in de verkoop. "Ik wilde niet de hele dag op kantoor zitten. Ik hou van veel veranderingen, verschillende dingen waar ik een oplossing voor kan vinden." Verkoop is zeker waar haar échte passie ligt. "In 1999 was ik al bezig met de verkoop van onroerend goed in Spanje."

TV

Hoogtepunt voor Natalia was het optreden van Kooi in de bekende tv-serie 'Pfusch am Bau' waarin bouwexpert Gunther Nussbaum wanhopige huizenbezitters uit de brand helpt. \Ik heb de makers van het programma benaderd en nu zijn we trotse partner van de serie.\ Een ander doelwit is de A23 Tangente. \Dit ik de drukste weg van Oostenrijk en loopt dwars door Wenen\, vertelt Natalia. \Het is een permanente bouwplaats en ik zei: 'Ik wil een UFO midden op de weg.' Na zeven maanden lobbyen is het gelukt en hebben we straks een UFO Prime langs de weg geplaatst.\ Uit alles blijkt dat Natalia haar motivatie haalt uit de relaties met mensen. Dat maakt haar trots. \En ik hoop altijd een eerlijk persoon te blijven met eerlijke klanten en een schone, duurzame omgeving.\

 

Op de foto: Natalia en de Nussbaums die nu met een gerust hart hun klusprojecten kunnen realiseren. De UFO waakt...

Die Nussbaums Kooi2

Karakter

Voor haar functie als salesmanager heeft Natalia zeker de juiste persoonlijkheid. "Ik ben een hoog emphatisch en zeer open persoon. Ook ben ik gewend om in technische branches te werken, meestal omringd door mannen." Ze lacht: "Ik kan de ontbrekende schakel zijn in deze mannenwereld."

Markt

De eerste mijlpaal in 2022 was de verdriedubbeling van het aantal verhuurde systemen meteen in het eerste jaar. Ondanks deze toename is de markt in Oostenrijk nog steeds zeer gesloten. Natalia: "Ongeveer 80% weet nog steeds niet wat we doen. De bekendheid van mobiele surveillance is nog steeds erg laag en de ouderwetse Oostenrijkers zijn erg comfortabel met helemaal geen surveillance op hun bouwplaats of de aloude manbewaker."