Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
23 januari 2024

Als het gaat om bouwplaats beveiliging, denken de meeste mensen aan traditionele beveiligingsmaatregelen, zoals alarmsystemen en beveiligingspersoneel. Hoewel deze methoden zeker effectief kunnen zijn, hebben ze beperkingen. Camerabeveiliging biedt een uitstekend alternatief en kan helpen om jouw terrein of bouwplaats beter te beschermen tegen vandalisme en diefstal.

Camerabeveiliging voor bouwplaatsen en terreinen

Camerabeveiliging werkt door de beelden die door de camera's worden vastgelegd te verzenden naar een centraal systeem, waar ze kunnen worden bekeken door een centralist. Dit wordt in real-time gedaan, waardoor er snel actie kan worden ondernomen als er een bedreiging wordt waargenomen. De deskundige centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmopvolging in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera alarmen.

Voordelen van onze camerabeveiliging

 • Unieke inhouse meldkamer
  Camerabeveiliging van Kooi Camerabewaking maakt gebruik van een unieke inhouse meldkamer die alle meldingen analyseert. Zo kan er nauwkeurig worden vastgesteld wat er gebeurt op de locatie die beveiligd wordt. Vanuit de meldkamer zorgen de specialisten van Kooi voor alarmopvolging. Eventuele kosten voor opvolging komen altijd voor onze rekening.

 • Preventieve werking
  Doorlopend analyseren we onze systemen voor bouwplaatsbeveiliging, zodat we bedreigingen telkens een stap voor zijn. We plaatsen bijvoorbeeld een mobiele bouw beveiligingscamera met een bijzonder scherp oog, dat onregelmatigheden meldt bij ons Kooi Alarm Center. De hoogwaardige apparatuur maakt het mogelijk om situaties nauwkeurig in te schatten. Zo wordt er snel en direct op gevaar gereageerd, maar wordt ook overbodige inzet van politie of beveiligers juist voorkomen. 

 • Indringers waarschuwen
  De systemen zijn uitgerust met sirene en spraakbericht, waardoor indringers in de meeste gevallen direct weggejaagd kunnen worden. Als er toch een inbraak plaatsvindt, kan camerabeveiliging helpen bij de opsporing van de daders. De beelden die door de camera's worden vastgelegd, kunnen worden gebruikt als bewijsmateriaal en kunnen helpen bij het identificeren van de daders. De beveiligingscamera’s van Kooi maken gebruik van Artificial Intelligence met een deep learning algoritme. Hierdoor hebben de camera’s een hoge mate van detectie intensiteit. 

 • Real-time monitoring
  Camerabeveiliging biedt real-time monitoring van een locatie. Dit betekent dat centralisten snel kunnen ingrijpen als er een bedreiging wordt waargenomen. Volgens de voorschriften dient 80% van de reguliere meldingen binnen 90 seconden direct behandeld te worden. Bij Kooi doen we dat in slechts 9.6 seconden. De meldkamer van Kooi Camerabewaking heeft een directe verbinding met de lokale hulpdiensten. De meldingen van Kooi hebben hier de hoogste prioriteit waardoor er snel geschakeld kan worden.
Bouwplaatsbeveiliging Door Kooi Camerabewaking (1)

Hoe kiezen voor de juiste camerabeveiliging?

Als je overweegt om mobiele en tijdelijke camerabeveiliging te installeren op jouw bouwplaats of terrein, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden:

Type beveiliging
Er zijn verschillende soorten mobiele camerabewaking beschikbaar. Het is belangrijk om het juiste type beveiliging te kiezen dat past bij jouw specifieke beveiligings behoeften. De keuze voor het type beveiliging hangt af van wat er beveiligd wordt. Specifieke objecten, ruimtes of terreinen vragen om verschillende camera’s en oplossingen.

Plaatsing van de camera's
De plaatsing van de camera's is ook belangrijk. Het is belangrijk om te bepalen welke gebieden van een locatie het meest kwetsbaar zijn en waar de camera's het beste geplaatst kunnen worden. De specialisten van Kooi Camerabewaking komen bij je op locatie langs om advies te geven over de beste plaatsing.

Kosten
De kosten van camerabeveiliging kunnen sterk variëren. Het is belangrijk om te overwegen hoeveel je bereid bent te investeren en welk type camera beveiliging het beste past bij jouw budget. De kosten van camerabeveiliging zijn afhankelijk van:

 • Duur van de beveiligingsperiode 

 • Type beveiliging (wat wordt er beveiligd?)

 • Toegang tot stroomvoorziening

Camerabeveiliging van Kooi Camerabewaking

Al met al biedt mobiele camerabeveiliging een scala aan voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de beveiliging van hun terrein. Goede camerabewaking ontzorgt jou en je medewerkers zodat jij je kan focussen op de voortgang van jouw project.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Of heb je specifieke vragen over tijdelijke camerabewaking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om het beveiligen van jouw locatie.  

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.