Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
29 februari 2024

Een grote uitslaande brand heeft niet alleen ingrijpende gevolgen voor uw bedrijf maar ook voor uw medewerkers. Het meemaken van een brand op je vertrouwde werkplek kan zeer traumatisch zijn. Onze RED-camera’s zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt slapen. Rest assured! En wel om de volgende 5 redenen:

1. 

De Rising Early Detection (RED) is een thermometrische camera die 360 graden kan roteren. De camera detecteert 150 meter ver. In een optimale situatie kan 70.000 m2 met een systeem in detectie worden gezet. De camera detecteert dit gebied in een tour, waarbij het systeem broei detecteert door middel van trendanalyse. Wanneer de temperatuur afwijkt van de normale trend en de alarmdrempel voor brandt wordt overschreden, wordt er direct een melding verstuurd naar onze alarmcentrale. Zo kan broei gedetecteerd worden en daarmee brand voorkomen.

2. 

Voor elke locatie, of het nu gaat om een overdekte loods voor huisafval of om een papierverzamelplaats in de open lucht, heeft Kooi een passende oplossing. De RED Mobile is eenvoudig verplaatsbaar en kan zodoende meebewegen met de dynamische vuilopslag. Met zijn betonnen voet is de RED Concrete bijzonder geschikt voor broeidetectie in zowel binnen- als buitenlocaties. En dan is er de RED Fixed die, gemonteerd aan bijvoorbeeld het plafond of een muur, de hele opslagloods en het terrein buiten tot zijn detectiegebied mag rekenen. 

Rest Assured

Kooi is inmiddels in 25 landen actief en hebben de UFO's en RED's al meer dan 36.500 sites binnen en buiten Europa beveiligd! Deze groei van Kooi wordt belichaamd door 14 kantoren die zich verspreiden over zeven landen. Inhouse zijn meer dan 5000 producten geproduceerd. Ons interne drijfveer bij dit alles is het oer-Friese woord GRUTSK. Trots mogen we zeker zijn bij Kooi. Vol vuur, maar zonder brand, maken wij Europa veiliger. Rest assured!

2N5a9708 (1)

3.

De deskundige centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmopvolging in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera-alarmen. Volgens de voorschriften dient 80% van de meldingen binnen 30 seconden aangenomen te worden. Wij doen dat in gemiddeld in 10 seconden. Die snelle reactietijd maakt ons uniek. Schakelen wij de hulpdiensten in zoals brandweer  dan zijn de kosten hiervan voor onze rekening. Geen bijkomende kosten dus en dat is voor onze klanten wel zo’n prettig idee.

4

Dankzij Artificial Intelligence (AI) en onze eigen ontwikkelde software scheidt de RED 24/7 het kaf van het koren. Zo wordt de warmte van een ronkende vrachtwagenmotor uit de detectie gefilterd. Alleen toenemende temperaturen in de vuilopslag worden gedetecteerd. Om zeker te zijn van een betrouwbare internetverbinding werken we met een dubbele verbinding via twee providers en meten we constant de werking van het systeem via een ‘health check.’

5.

Met de vernieuwde RED-portal kunnen recyclingbedrijven live meekijken met de beelden van de RED-camera die in de opslaghal staat of hangt. De camera meet de temperaturen van de opslagbulten en signaleert waar deze toenemen om zo broei en brand te voorkomen. Als klant ziet u zo haarfijn waar de temperatuur precies toeneemt en hoe de warmte zich ontwikkelt in de opslag. Ook kan in de portal een actueel panoramabeeld en de temperatuur getoond worden van het detectiegebied. Verder kunnen de projectdetails worden bekeken en zijn de actuele werktijden en alarmprotocollen goed zichtbaar.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van brandgevaar?

Jeroen Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.