Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
16 februari 2023

Mobiele bouwplaatsbeveiliging is een term die verwijst naar de beveiligingsmaatregelen die worden genomen om bouwplaatsen te beschermen tegen diefstal, vandalisme en andere vormen van ongeautoriseerde toegang. Het is een belangrijke overweging voor elk bouwproject, omdat deze sites vaak kwetsbaar zijn voor misdaad vanwege de hoge waarde van de materialen, gereedschappen en apparatuur die daar worden opgeslagen.

 

Mobiele alarmsystemen zijn ontworpen om inbraak te detecteren en te voorkomen. Deze systemen zijn voorzien van een detectiesysteem dat voorzien is van een krachtige infrarood detectie met bewegingssensoren. Ook zijn de systemen uitgerust met sirene en spraakbericht die op afstand ingeschakeld kunnen worden als  er verdachte activiteit wordt gedetecteerd.

Wat zijn de voordelen van mobiele bouwplaatsbeveiliging?

Mobiele bouwplaatsbeveiliging biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Flexibiliteit
Mobiele bouwplaatsbeveiliging is zeer flexibel en kan eenvoudig worden verplaatst en aangepast aan de veranderende behoeften van de bouwplaats. Erg handig als een terrein maar voor korte duur beveiligd hoeft te worden.

2. Kostenbesparend
In vergelijking met het inhuren van permanent beveiligingspersoneel of het installeren van vaste beveiligingsapparatuur, kan mobiele bouwplaatsbeveiliging een kosteneffectieve oplossing zijn. Zowel het plaatsen als verwijderen van mobiele bouwplaatsbeveiliging neemt dus weinig tijd in beslag. Ook kan mobiele bouwplaatsbeveiliging helpen bij het tegengaan van diefstal en vandalisme op de bouwplaats, wat kan leiden tot kostenbesparingen en tijdbesparingen door het voorkomen van verlies van materiaal en schade. 

3. Voorkomen van onnodige inzet hulpdiensten
Doorlopend analyseren we onze systemen voor bouwplaatsbeveiliging, zodat we bedreigingen telkens een stap voor zijn. Bij verdachte beweging op de bouwplaats wordt de situatie eerst geanalyseerd door het Kooi Alarm Center. Zo wordt de onnodige inzet van hulpdiensten in 99% van de gevallen voorkomen. Na verificatie van de verdachte beweging gaat er een alarm af dat gecombineerd kan worden met een spraakbericht via een luidspreker. 

Bouwplaatsbeveiliging Kooi Camerabewaking (1)

4. Snelle respons
Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie kan er snel gereageerd worden op mogelijke dreigingen. Volgens de voorschriften dient 80% van de reguliere meldingen binnen 90 seconden direct behandeld te worden. Bij Kooi doen we dat in slechts 10 seconden. De centralisten van Kooi hebben een directe verbinding met de lokale hulpdiensten. Zo worden alarm protocollen snel in werking gesteld. 

5. Geavanceerde technologie
Mobiele bouwplaatsbeveiliging wordt geleverd met geavanceerde technologieën, zoals camerabewaking met bewegingsdetectie en camera’s met sirene en luidspreker bericht om een hoge mate van beveiliging te bieden. De beveiligingscamera’s van Kooi maken gebruik van artificial intelligence met een deep learning algoritme. Het gebruik van artificial intelligence helpt de verschillende detecties te filteren. Het aantal valse meldingen wordt hiermee gereduceerd. 

6. Preventie van diefstal en vertraging
Mobiele bouwplaatsbeveiliging kan helpen bij het voorkomen van diefstal en vandalisme op de bouwplaats, wat kan leiden tot kostenbesparingen en tijdbesparingen door het voorkomen van verlies van materiaal en schade. Zo loopt je project geen onnodige vertraging op. 

Mobiele bouwplaatsbeveiliging bij Kooi Camerabewaking

Al met al biedt mobiele bouwplaatsbeveiliging een scala aan voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de beveiliging van hun bouwterrein. Goede camerabewaking ontzorgt jou en je medewerkers zodat jij je kan focussen op de voortgang van jouw project.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte bouwplaatsbeveiliging ? Of heb je specifieke vragen over tijdelijke camerabewaking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om het beveiligen van jouw locatie.  

 

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.