Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
17 maart 2023

Van de wereld van wonen en interieur naar de bouw. Voor kersverse sales manager Erik van de Rakt is de overstap naar Kooi niet zo’n ingrijpende. Hij werkte namelijk al eens in de bouw. Erik gaat de UFO’s van Kooi aan de man brengen in het zuiden des lands. En dat doet hij met onvervalste Brabantse tongval. “Het is heel goed dat ik in mijn eigen vertrouwde regio mijn tanden zet.”

De 31-jarige Erik komt uit Baarle. Het kent 30 stukjes België en Nederland die in elkaar geweven zijn en zo Baarle-Nassau (NL) en Baarle-Hertog (BEL) vormen. Het huis van Erik staat in Baarle Nassau en dus mogen we hem Brabander noemen. Geen betere plek om de Units for Observation (UFO) bij bouwbedrijven en -projecten onder de aandacht te brengen dan het vertrouwde zuiden. “Om precies te zijn ga ik de opvallende camerasystemen in Zeeland, Zuid-Holland en een hoekje van Brabant aan de man brengen,” verduidelijkt Erik.

Rustig karakter

Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een meubelgigant, kiest de ambitieuze  sales manager dus nu voor een avontuur bij het internationaal en snel groeiende Kooi camerabewaking. Van wonen naar bouwen dus eigenlijk. Persoonlijk denk ik dat ik met mijn rustige karakter de boodschap van betrouwbare mobiele camerabewaking perfect kan overbrengen.”

Geen hinderlijke vertraging

Die  vertraging  is het antwoord op het probleem van vandalisme en diefstal van gereedschap en bouwmaterialen op bouwplaatsen. Naast de directe materiële schade van de gestolen goederen is de indirecte schade vaak nog veel groter. Door de lange levertijden van materialen ontstaat vaak vertraging van het project, waardoor de geplande oplevering niet altijd wordt gehaald. “Als je de risico’s hierop van tevoren samen uitsluit, heb je geen ellende tijdens en na het project,” vertelt Erik. “Dat de kosten voor opvolging van een inbraakalarm voor onze rekening zijn, is daarbij ook een geruststellende gedachte. Je hebt zo geen onaangename financiële verrassingen achteraf.”  

5 (2)

Dezelfde taal spreken

Wat maakt Erik nou tot een goede sales manager? “Ik heb ervaring in de bouw. Studeerde bouwkunde aan het Radius College in Breda en werkte ruim twee jaar in de bouw. We spreken redelijk dezelfde taal. Het moet niet altijd serieus zijn, soms ook gewoon een leuk praatje. Ik heb een natuurlijke rust over me en dat werkt altijd wel prettig, merk ik.”

Zaadje planten

Het gesprek zal Erik dan steevast aangaan met Brabantse tongval. De eerste tijd zal het vooral veel zaaien zijn. De naamsbekendheid van Kooi vergroten in het zuiden. Erik vol enthousiasme: “Een zaadje planten door leuk gesprek aan te gaan en zorgen dat men je onthoudt. Als ze dan uiteindelijk mobiele camerabeveiliging nodig hebben, dan gaan ze me bellen. Honderd procent.”

Hoe kunnen wij u helpen? 

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.