Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte

Voorkom brand op uw locatie

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Door uw locatie te voorzien van geavanceerde beveiligingscamera’s die voortdurend de temperatuur monitoren verkleint u de kans op enorme schade en hoge kosten aanzienlijk. Om dit soort ongewenste situaties op uw afvalopslag te voorkomen ontwikkelde Kooi de RED Fixed. Deze thermometrische camera is perfect voor brand- en broeidetectie voor afvalopslaglocaties.

Draaibare thermometrische camera

De RED Fixed is gekoppeld aan een 360 graden roterende en kantelbare thermometrische camera en unieke analysesoftware. De RED Fixed genereert een alarm bij een abnormale stijging in temperatuur en signaleert daarmee brand en broei in een vroeg stadium. Een alarm komt binnen bij het Kooi Alarm Center. Onze eigen centralisten analyseren de melding en verifiëren het alarm. Bij een geverifieerd alarm treedt het gepersonaliseerde alarmprotocol in werking.

Voordelen broeidetectie met de RED Fixed
  • Gemonteerd aan wand of plafond
  • 360 graden draaibaar
  • Reikwijdte tot 150 meter
  • Geen valse alarmen van voertuigen dankzij Artificial Intelligence
  • 24/7 opvolging van alarmen door het Kooi Alarm Center
  • Toegang tot beelden en temperaturen via het RED Portal
red fixed

Slimme software met Artificial Intelligence (AI)

Door de eigen ontwikkelde software en Artificial Intelligence (AI) is de RED Fixed in staat om 24/7 te detecteren. Zelfs tijdens werkuren. Alarmen van voertuigen worden namelijk uitgefilterd. We monitoren het systeem voortdurend, zodat de RED Fixed technisch juist functioneert en u een maximale uptime heeft van het RED systeem. Om zeker te zijn van een internetverbinding werken we met een dubbele verbinding via twee providers.

Directe acties door het Kooi Alarm Center

Het Kooi Alarm Center (KAC) is CCV-PAC, EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera-alarmen. De centralisten in het KAC analyseert het binnenkomende RED alarm. Bij een geverifieerd alarm treedt het afgesproken protocol in werking. Bovendien bewaken de centralisten van het KAC ook het technisch functioneren van het systeem. Zo ontzorgen we u maximaal en bent u altijd als eerste op de hoogte van brandgevaar.

Meekijken op afstand en beveiligingstijden aanpassen

Met RED broeidetectie van Kooi kunt u rekenen op de deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen wij van afstand in. Ook bieden wij u de mogelijkheid om mee te kijken. Met de RED Customer Portal kunt u meekijken met actuele camerabeelden en incidentenrapporten te bekijken. Daarnaast kunt u realtime temperatuur, temperatuurhistorie en het actuele detectiegebied bekijken.

Ook interessant voor u
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Bekijk
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Bekijk
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Bekijk
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Bekijk
Attero
Renewi
Avri
Omrin
AVR
Pre Zero
Alba
Baetsen