Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Voorkom schade en kosten en ga voor maximale zekerheid

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Door uw locatie te voorzien van geavanceerde thermometrische camera’s die voortdurend de temperatuur monitoren verkleint u de kans op enorme schade en kosten aanzienlijk.

Onze draaibare thermometrische camera registreert constant de temperatuur in uw afvalopslag. Stijgt de temperatuur tot boven de ingestelde waarde dan volgt er onmiddellijk een alarmmelding naar het Kooi Alarm Center. Vanuit hier monitoren wij 24 uur de beelden en zetten wij het afgestemde alarmprotocol in werking om directe en indirecte schade te voorkomen.

Voordelen brand- en broeidetectie met
Rising Early Detection (RED)
  • Snel op de hoogte van brandgevaar
  • 24/7 toezicht en uitfiltering alarmen met AI
  • Analyse en directe actie vanuit het Kooi Alarm Center
  • 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2
  • Live meekijken met de RED portal
  • Mobiele of vaste oplossing, snel leverbaar en eenvoudig te plaatsen
Broeidetectie camera bij opslag

Rising Early Detection, detectie op basis van trendanalyse

De RED is een mobiele cameramast, uitgerust met een thermometrische camera die 360 graden kan roteren. De camera detecteert 150 meter ver. In een optimale situatie kan 70.000 m2 met een systeem in detectie worden gezet. De camera detecteert dit gebied in een tour. De RED kan binnen en buiten detecteren. Het systeem is leverbaar in een vaste en mobiele versie en kan volledig autonoom in energievoorziening geleverd worden.

Slimme software: Artificial Intelligence

De RED beschikt over software die berekeningen uitvoert en detecteert daardoor vroegtijdig brand en broei. Door de eigen ontwikkelde software en het gebruik van Artificial Intelligence is de RED in staat om 24/7 te detecteren, ook tijdens werkuren. Alarmen van voertuigen worden namelijk uitgefilterd. Om een goede werking te garanderen, monitoren we de RED voortdurend, ook op technisch gebied. Zo werken we met een dubbele internetverbinding via twee verschillende providers, om altijd zeker te zijn van een verbinding met het internet.

Onze oplossingen
RED Fixed
RED Fixed

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Bekijk
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Bekijk
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Bekijk
RED Fixed
RED Fixed

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Bekijk
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Bekijk
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Bekijk

Direct actie door het Kooi Alarm Center

Het Kooi Alarm Center is een gecertificeerde PAC-meldkamer die gespecialiseerd is in de afhandeling van camera-alarmen. De centralisten in het Kooi Alarm Center analyseert het binnenkomende RED-alarm. Als het alarm geverifieerd wordt, treedt het afgesproken protocol in werking. Bovendien bewaken de centralisten van het Kooi Alarm Center ook het correct technisch functioneren van het systeem. Zo ontzorgen we u maximaal en bent u altijd als eerste op de hoogte van brandgevaar.

 

24/7 live view met de RED Portal

U krijgt inloggegevens voor de RED portal. Hier kunt u altijd live meekijken met het camerabeeld, inclusief de realtime temperatuur, temperatuurhistorie, incidentrapportages en het actuele detectiegebied.

Regel snel Direct advies en zekerheid binnen één werdag

Richard adviseert u graag over de mogelijkheden voor het beveiligen van uw locatie met broeidetectie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Product Manager Richard
Uw gegevens:
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Attero
Renewi
AVRI
Omrin
AVR
Pre Zero
Alba
Beatsen